Advokatų profesinės bendrijos TESET vadovaujantysis partneris dr. Tomas Talutis buvo įvertintas kaip vienas geriausių teisės profesionalų Lietuvoje Bankų ir finansų teisės srityje

< 1 min. skaitymo

Žinomas teisės žinynas, vertinantis viso pasaulio advokatų kontoras ir teisės profesionalus, „Chambers and Partners“ paskelbė  Chambers Europe 2022 gidą, kuriame Advokatų profesinės bendrijos TESET vadovaujantysis partneris dr. Tomas Talutis buvo įvertintas kaip vienas geriausių teisės profesionalų Lietuvoje Bankų ir finansų teisės srityje.

„Chambers and Partners“ advokatų kontoras ir jose dirbančius teisės profesionalus reitinguoja po išsamaus tyrimo, kurio metu surenkama informacija iš pačių advokatų kontorų, apklausiami jų klientai ir kitų advokatų kontorų kolegos, taip pat įvertinama kita advokatų kontorų bei jose dirbančių teisės profesionalų veikla atitinkamoje srityje.

Kaip pastebėjo Chambers Europe 2022 gidas, klientai ir rinkos dalyviai dr. Tomą Talutį puikiai vertina dėl jo kompetencijų bankų ir finansų teisės klausimais, įskaitant investicinių fondų struktūrizavimą ir konsultacijas reguliaciniais klausimais. Vertindami dr. Tomą Talutį, klientai nurodė, kad „jis visada labai tikslus ir orientuotas į rezultatą“.

„Chambers and Partners“ sudarytą reitingą rasite čia:

https://chambers.com/legal-rankings/banking-finance-lithuania-7:6:134:1

Teisinė pagalba

Kaip jums galime padėti?

Iškilus klausimams drąsiai kreipkitės ir mes Jums padėsime. Operatyviai reaguojame į užduotis ir iššūkius, bei esame pasiekiami 24/7.